Салат Грецький


Ключовим компонентом салату є фета - традиційний грецький сир з овечого або козячого молока.Яскравий, барвистий, не шкідливий для талії. 
 
 

Салат Грецький

 

Салат Грецький

 

                       
 
 
У Греції салат готують наступним чином. Помідори нарізають симетричними клиновидними шматочками. Огірки спочатку очищують і нарізають шматочками товщиною 3-6 мм. Цибулю і солодкий перець ріжуть на тонкі скибочки (кільця або напівкільця) від 2-3 мм, їх викладають у салат обов'язково після томатів і огірків. Нарешті, додають фету, нарізану кубиками розміром від 2 до 6 см, і оливки (як правило, чорні). Заправляють салат оливковою олією, сіллю та орегано.
 

Грецький салат — традиційна страва грецьких селян. У перекладі з грецької назва салату перекладається саме як сільський салат.


 
 

 

 
 

Якщо у Вас виникли питання, Ви можете їх задати через  форму зворотного зв'язку. або зателефонувати за телуфону +38(032)227-95-33